Головна » Архів матеріалів
»Проведення профілактичних та протиепідемічних заходів
Рекомендації ГУ Держпродспоживслужби керівникам щодо проведення на підпорядкованих об'єктах профілактичних та протиепідемічних заходів
1. Провести роз'яснювальну роботу з персоналом щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів серед працівників, а саме частого миття рук, дотримання кашльового етикету,антисептиків для обробки рук, дотримання самоізоляції та повідомлення свого сімейного лікаря у разі проявів захворювання.
2. Забезпечити суворий контроль за щоденним допуском до роботи працівників шляхом проведення ранкового опитування щодо стану здоров'я з документуванням зазначеної інформації (ПІБ., стан здоров'я, підпис)
...
Читати далі »