Головна » 2019 » Лютий » 08

»Окружні змагання з ТПТ в Гаркушинцях

   8 лютого 2019 року в спортивному залі Гаркушинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулися окружні змагання з техніки пішохідного туризму. На них прибуло 9 команд юних туристів району. Змагання проходили по І та ІІ класу. Діти мали змогу обирати складність дистанції. Гуртківці райСЮТур змагалися у вправності та швидкості подолання різноманітних етапів: підйом по схилу, траверс схилу, спуск по схилу по суддівських перилах або по наведених командою, навісна переправа, переправа по мотузці з перилами вгору, крутопохила переправа, підйом по скельній ділянці та спуск по вертикальних перилах з суддівською страховкою і по суддівських перилах або з організацією командної страховки та наведенням перильної мотузки. В ході напруженої боротьби місця розподілилися так - по середній віковій групі: Біликівський НВК (керівник команди Омельяненко В.М.) - ... Читати далі »

Опубликовал raisytur 2019-02-08 в категории .
Просмотров: 333 | Комментарии (0)

»Семінар-практикум керівників гуртків районної станції юних туристів

   8 лютого 2019 року в приміщенні Гаркушинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум керівників гуртків районної станції юних туристів. Учасники семінару розглянули Правила змагань зі спортивного (пішохідного) туризму, ознайомилися з роботою суддівської колегії під час підготовки змагань з туризму, а також на практиці змогли використати свої вміння в суддівстві окружних змагань з техніки пішохідного туризму.

   ... Читати далі »

Опубликовал raisytur 2019-02-08 в категории .
Просмотров: 300 | Комментарии (0)

»Юні туристи з Гаркушинець

Вихованці гуртка "Пішохідний туризм" Миргородської районної станції юних туристів під керівництвом Тулинського М.М. провели тренувальне заняття перед окружними змаганнями з техніки пішохідного туризму в приміщенні. Вони долали смугу перешкод, яка складалася з таких етапів: підйом по схилу, навісна переправа, переправа по мотузці з перилами вгору, крутопохила переправа, траверс схилу, спуск по схилу, підйом по скельній ділянці та спуск по вертикальних перилах.

   < ... Читати далі »

Опубликовал raisytur 2019-02-08 в категории .
Просмотров: 345 | Комментарии (0)