Головна » 2016 » Листопад » 11

»Екскурсія в національний музей-заповідник українського гончарства в Опішному

   9 листопада 2016 року юні туристи з Трудолюбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів здійснили екскурсію до національного музею-заповідника українського гончарства в Опішному.

    

   

... Читати далі »

Опубликовал raisytur 2016-11-11 в категории .
Просмотров: 367 | Комментарии (0)

»Форум українських патріотичних справ учнівської молоді "Ми-українці!”

   Учениця 11 класу Трудолюбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Валерія Шелюг взяла участь у Всеукраїнському Форумі українських патріотичних справ учнівської молоді "Ми-українці!” у складі полтавської делегації. Форум проходив у Києві 18-20 жовтня. Цей проект було створено спеціально для об’єднання молоді, для обміну досвідом та можливостями. Валерія на ньому презентувала дослідницьку роботу про односельця - вчителя, майстра, воїна Петра Федоряку. Вона гідно захистила честь не лише школи, а й області, зуміла зацікавити аудиторію, донести мету роботи і вкотре переконалася, що люди в Україні знають талановитого коваля і з радістю познайомились з його життєвим шляхом та здобутками.
   Крім того, організатори потурбувалися про те, щоб учасники мали змогу відкрити для себе Київ, подивитися на нього з іншого боку. У реконструйованому ... Читати далі »

Опубликовал raisytur 2016-11-11 в категории .
Просмотров: 383 | Комментарии (0)