Головна » 2018 » Січень » 12 » Подорож до Києва
3:25:17
Подорож до Києва

   В розпал Новорічних свят учні Петрівцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали столицю нашої країни – Київ. Це місто вразило дітей своєю величчю та красою ще на під’їзді до нього. Подорожували на комфортабельному автобусі. Ще з мосту перед захопленими мандрівниками відкрився чудовий пейзаж лівого берега Дніпра, золоті куполи Києво-Печерської Лаври, що потопали у похмурому небі, у вранішньому мареві над річкою ледь розгледіли ще декілька грандіозних споруд – це великі мости. По них рухались, схожі на різнобарвні крапки, вагони метро, подібні до зелених змій.

   Дехто вперше милувався Дніпром і красою Києва. Місто привітало дітей усміхненими обличчями мешканців, грандіозними будівлями і затишними вулицями. Учні відвідали «Експериментаніум» - музей популярної науки і техніки. Спочатку всі пройшли через криві дзеркала, потім - лазерну дорогу, грали на музичних інструментах, випробовували силу звуку, стояли у великих мильних бульбашках, на великих екранах – планшетах розфарбовували кораблі, розв’язували головоломки. Чорна діра, яка за допомогою декількох монет відтворює рух планет у космосі. Викликав багато вражень смерч, який створила модель, а також цунамі та рух велетенських хвиль. Дуже багато цікавого побачили в «Експериментаніумі».

   Ще діти відвідали Національний цирк України. Багато гарних емоцій отримали від перегляду циркової вистави «Новорічна казка». Меншим учням сподобалися виступи тварин - папуг, верблюдів, мавп, коней і собак. Смішні виступи клоунів та акробатів повеселили дітлахів.

   Після цирку юні туристи поїхали до головної ялинки України біля Софіївського собору. Хрещатик був у дуже гарних ілюмінаціях, величному убранні й сяйві вогнів. Ялинка - дуже висока, вся в гірляндах, величезних новорічних іграшках. Всі охочі фотографувалися на згадку. Придбали подарунки рідним і поїхали додому.

   Нам дуже сподобалась екскурсія до Києва, особливо «Експериментаніум», дуже хочемо поїхати ще й влітку туди. Дякуємо за організацію поїздки Нестеренко Олесі Анатоліївні, Мальцевій Олені Миколаївні, Лисенко Світлані Михайлівні, Грицовець Жанні Михайлівні та Іващенко Тетяні Григорівні, які супроводжували нас під час екскурсії.

Костюк Валерія, Головань Зоя, Кшевінський Ілля, Олексенко Кіра.

  

  

  

Переглядів: 395 | Додав: raisytur | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar