Головна » 2017 » Жовтень » 22 » Незабутня екскурсія у Харків
8:18:42
Незабутня екскурсія у Харків

   21 жовтня юні туристи Дібрівської загальноосвітньої школи I-III ступенів здійснили екскурсію до Харківського екопарку. На його території розміщений зоопарк, який налічує близько 2000 тварин. Відвідувачі мають можливість погодувати та погладити так звану тактильну групу тварин: кури, гуси, качки, павичі; альпаки, камерунські кози, декоративні вівці, віслюки, поні, в'єтнамські свині, кролики.

   На території ландшафтного екопарку розташовані затишні альтанки, в яких можна попити чаю з самовару. В зимовий період в парку організовано харчування кашею, у літній - солодка вата та попкорн для дітей.

   Влітку діти можуть відвідати мотузкове містечко, дитячі атракціони. На території Feldman Ecopark є прокат велосипедів, майданчик для занять йогою, розташовані конюшня та манеж, де гості мають змогу зайнятися верховою їздою та подивитись театралізовані виступи з участю коней та поні.

   «Фельдман-Екопарк» працює протягом цілого року, всі послуги безкоштовні.

   Після побаченого мандрівники гуртка «Джура» відвідали Центральний парк культури й відпочинку ім. М. Горького – улюблене місце дозвілля не лише харків'ян, але й гостей міста. Адже, як взагалі можна оминути територію, де все створене для того, щоб відпочивали душа й тіло?! Маса атракціонів, кінотеатр, канатна дорога - все дуже сподобалося. Та хотілось побачити і інші цікавинки. А щоб були на це сили, спочатку вирішили поїсти у «Пузатій хаті». Тепер з новими силами пішли гуляти мальовничим Харковом. Площу Конституції оглянули, місце зустрічі коло велетенського термометра. Вулицею Сумською піднялись до парку Шевченка. День добігав кінця, встигли побачити один з найбільших у світі майданів – майдан Свободи (зараз Незалежності), він незвичної форми. Прагнення надати майдану чіткішої конфігурації призвели до його просторового розчленування на прямокутну частину, яка слугує головним міським форумом, та круглу, в центрі якої до війни була величезна клумба, а потім на її місці було створено Круглий сквер.

   Харківських національний університет імені Каразіна. Побудовано в 1930–1933 роках у стилі конструктивізму з монолітного залізобетону з дерев'яними перекриттями за проектом Серафімова та Зандберг-Серафімової, академія імені Говорова, готель «Харків» (колишній готель «Інтернаціонал»), будівля облдержадміністрації - типовий зразок післявоєнного «неоренесансу».

   Потім мандрівники спустилися у метро на станції «Університет» і приїхали до станції «Південний вокзал», де у магазині «АТБ» взяли у дорогу саколики і коло дорожнього ресторану «McDonald’s» сіли в комфортабельний втобус для повернення у Дібрівку.

   Подорожуйте і ви! Це дуже приємно!!!

Керівник гуртка козацько-лицарського виховання «Джура» Л.В.Кряквіна.

  

  

  

Переглядів: 370 | Додав: raisytur | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar