Головна » 2018 » Листопад » 6 » На гостини в Калайдинці
3:45:09
На гостини в Калайдинці

   Шкільні екскурсії - чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про рідний край, в якому ми народилися і живемо. На осінніх канікулах вихованці гуртка козацько-лицарського виховання «Джура» Попівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Н.Г.Мірніченко) відвідали краєзнавчий музей при Калайдинцівській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені генерал-майора Ф.Д.Рубцова Лубенського району. На порозі школи мандрівників зустрів привітний, енергійний, доброзичливий, закоханий у свою справу, директор школи, він же і директор музею, заслужений вчитель України Сергій Іванович Мисник, який, разом зі своїми екскурсоводами-учнями, провів подорож в місця, де зустрічаються сьогодення й минуле. Діти, дійсно, по-доброму заздрили калайдинцівським школярам, які навчаються в цій школі: зі смаком і по-сучасному обладнані кабінети, велика кількість проекторів та мультимедійних дощок, роботи фотохудожників в коридорах, а живі квіти - на кожному кроці.

   Цікавими і змістовними були розповіді екскурсоводів та Сергія Івановича в музеї. До експозиції музею входять кілька залів, присвячених різним періодам життя Лубенського краю. Це була неймовірно захоплююча та пізнавальна мандрівка, яка залишиться у пам'яті дітей назавжди. Всі були вражені експозицією, її багатим наповненням, художнім вирішенням.

   Бажаємо дирекції Калайдинцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів надалі бути відданими своїй благородній справі, оптимізму та творчого злету!

  

  

  

Переглядів: 307 | Додав: raisytur | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar