Головна » 2016 » Грудень » 30 » Цікава подорож до Києва
8:47:24
Цікава подорож до Києва

   Ось і прийшли довгоочікувані зимові канікули, а разом з ними і веселі свята Нового року та Різдва Христового. Вихованці гуртка «Юні туристи-краєзнавці» Миргородської районної станції юних туристів, що працює на базі Ромоданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у ці дні з веселим настроєм, побували на екскурсії в столиці нашої держави – місті Києві.

   В селі Луб'янка із цікавістю діти спостерігали за процесом виготовлення ялинкової іграшки, як з простої скляної  трубочки, в умілих руках майстра, народжується ялинкова прикраса. За допомогою майстрів-художників гуртківці підписали іграшки своїм рідним та друзям.

   Але це був тільки перший пункт захоплюючої подорожі. Далі мандрівників очікував палац культури «Україна», де діти дивилися  новорічну виставу «Скринька бажань» за участю студентів естрадно-циркового училища.

   Отримавши масу задоволення, учні поспішили до головної ялинки України на Софіївську площу. Все довкола було залите вогниками, вони переливалися, мінилися, мерехтіли, а площа дзвеніла піснями, наповнювалася запахами кави, шоколаду, печива та новорічних смаколиків.

   Помилувавшись цією красою, діти прогулялися Михайлівською площею та опинилися біля фунікулера, який підвіз всіх до Європейської площі, що знаходиться перед річковим вокзалом. Завершилася екскурсія Києвом фотосесією, яку діти влаштували на цій площі.

   Весь день з юними мандрівниками була екскурсовод Олена Михайлівна, яка цікаво розповідала про місто, його архітектурні та культурні пам’ятки, історичні дати та видатних діячів України, а також провела до кафе « Пузата хата», щоб діти змогли поласувати смачними українськими стравами.

   Задоволені, повні емоцій та вражень, з різноманітними сувенірами та ялинковими прикрасами-гостинцями всі поверталися додому. Ще одна подорож вдалася!

   

   

   

Переглядів: 552 | Додав: raisytur | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar