Головна » 2017 » Вересень » 16 » Туристські змагання в Біликах
9:04:00
Туристські змагання в Біликах

   15 вересня 2017 року на базі Біликівського НВК були проведені окружні змагання з техніки пішохідного туризму на місцевості. На змагання прибуло сім команд з  чотирьох навчальних закладів нашого району: вихованці гуртків Петрівцівської, Гаркушинської, Дібрівської шкіл та Біликівського НВК.

   Першими змагалися туристи середньої вікової групи. Кращими стали господарі (керівник команди Омельяненко В.М.), друге місце посіли вихованці з Гаркушинської СШ І-ІІІ ступенів(керівник команди Тулинський М.М.), третє– Петрівцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник команди Лисенко С.М.).

   Серед команд старшої вікової групи беззаперечними лідерами стали також господарі змагань (керівник команди Омельяненко В.М.). А за ІІ та ІІІ місце розгорілася справжня боротьба між командами Гаркушинської та Петрівцівської шкіл. Висновок суддів: Петрівцівська ЗОШ – ІІ місце. Гаркушинські туристи отримали бронзу.

   Вихованці гуртка «Пішохідний туризм», які навчаються на базі Біликівського НВК перші не тільки в змаганнях - вони взяли активну участь у Дні села Білики (02 вересня), презентувавши проект «ЖИВИ АКТИВНО, МАНДРУЙ СМІЛИВО» в рамках якого:

  • Продемонстрували свої досягнення в сфері спортивного туризму (фото, дипломи, грамоти, подяки);
  • Історіографія гуртка у фото його учасників минулих років;
  • Показовий виступ на туристській смузі перешкод;
  • Приготування узбецького плову для односельчан в рамках благодійної акції «Придбаймо альпіністські каски для гуртківців».

   Позитивні зрушення є! Рухаємось ВПЕРЕД!

  

  

  

  

 

Переглядів: 364 | Додав: raisytur | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar