Головна » 2018 » Лютий » 13 » Подорож у казкове місто Лубни
10:59:05
Подорож у казкове місто Лубни

   Чудового зимового дня учні 5-6 класів Петрівцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів вирушили на екскурсію в місто Лубни. Напередодні була невелика ожеледиця, яка могла завадити проведенню подорожі, бо мандрувати юні туристи дуже люблять. Сніжок, який випав ранком допоміг їм здійснити мрію.

   Спочатку діти побували на акціонерному товаристві «Гармонія» де виробляють йогурти, солодкі сирки, сиркову масу, сир, сметану та морозиво. Уважно роздивилися процес виробництва і залишили гарний відгук про нього. Всім дуже сподобалась «Гармонія». Зробили фото на згадку, отримали солодкі подарунки, а далі з великим захопленням вирушили до ігроленду. Година, виділена на різноманітні ігри, пролетіла так швидко, що всі засумували, але потрібно було повертатися додому. Дітям неймовірно сподобалась екскурсія, особливо - ігроленд. Учні Петрівцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів мріють ще не раз побувати в цьому гарному та затишному місті Лубни.

   Дуже дякуємо Олесі Анатоліївні Нестеренко та Олені Миколаївні Мальцевій, які знайшли спонсорів для здійснення подорожі, а також Світлані Михайлівні Лисенко та Світлані Олексіївні Коновал за цікаву подорож. Висловлюємо щиру вдячність нашим спонсорам, завдяки яким була здійснена наша поїздка це Кирило Юров магазин «Радіо», Сергій Івашина магазин «Світлячок», Омельченко Роман магазин «Тепла хвиля».

Учні 6 класу: Олексієнко Саша, Стась Сніжана, Канцібер Ліза, Оверченко Лєра.

  

  

Переглядів: 379 | Додав: raisytur | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar