Головна » 2018 » Червень » 5 » Маленькі серця - великі справи
7:21:40
Маленькі серця - великі справи

   У чому сенс життя? Служити іншим і робити добро. Зовсім необов’язково робити великі речі. Можна робити і маленькі, але з великою любов’ю. П’ятикласники Дібрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які є членами гуртка «Юні туристи-краєзнавці» Миргородської районної станції юних туристів провели Тиждень корисних справ. Вони продавали повітряні кульки добра, а зароблені гроші передали на лікування Діани Ганцевої. А ще класом приготували сюрприз для неї: склали посилку для дівчинки та написали листа від п'ятикласників. Одужуй швиденько! Дякуємо всім, хто допомагав нам. До нашої акції долучилися учні та вчителі. Так хочеться, щоб вона одужала. А коли багато дітей мають одну мрію – вона неодмінно здійсниться. Творити добро - просто! Ми вчимося бути кращими, бути корисними. Світ стає толерантнішим, а ми добрішими.

   Діти зібрали кришечки, які підуть на переробку, а гроші будуть направлені на реабілітацію воїнам. 9 травня вшанували пам'ять воїнів, що віддали своє життя у Другій світовій війні. Ми любимо свою країну і хочемо для неї миру. На День матері приготували сюрприз-вітання для наших неньок.

   На території школи висадили троянду і грушку . Нехай несуть радість учням і вчителям нашої школи! 17 травня п'ятикласники Дібрівської школи привітали всіх українців із Днем вишиванки. Вишиванка - наш генетичний код! І ми віримо у свій оберіг.

   Тиждень добрих справ завершився, але продовжуємо робити добрі справи. Якщо світ став добрішим, кращим, то все це було недаремно. Ми збираємо наші справи, зусилля, старання, й вони стають чимось більшим, значущим. Коли ми разом - ми сила. А "ми"- це ж і є багато "я".

Керівник гуртка «Юні туристи-краєзнавці» В.А.Гришко.

     

  

Переглядів: 383 | Додав: raisytur | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar